Helyalapú szolgáltatások kint és bent
Automatikus idegenvezető megoldások
Járműkövetés
Flottamenedzsment

Esettanulmányok

Szállítmányozó cégként kiemelten fontos, hogy mindig pontos és friss adatokkal rendelkezzünk az épp úton lévő teherautóinkról és ha kell kapcsolatba is léphessünk velük. A NavCenter használata ezt nap mint nap lehetővé teszi, így fontos segítője lett a munkánknak.
A diszpécser szoftver részletes térképein pontos képet kapunk cégünk járműflottájáról. A havi kilométer elszámolás egyszerűen és gyorsan elvégezhető, segítségével jól tervezhetők a szervízciklusok. Partnereink által kedvelt funkció, hogy jogosultságot adunk a saját árujukat szállító járműhöz. Így egy web-böngészőben, térképen követhetik az áru mozgását indulástól a megérkezésig.

J&S Speed Kft.

A TopMap ZRt.-nél kiemelten nagy futásteljesítményű céges autóink vannak. Mivel a kollégák digitális térképek helyszíni felmérésével foglalkoznak, így állandóan úton vannak. Nem ritka az éves 100.000 km-es menetteljesítmény sem. Ráadásul az autókat munkaidőn kívül saját használatra is igénybe vehetik munkatársaink, de erről külön nyilvántartást kell készíteni. Ezen kívül gyakran felmerül az a kérdés, hogy melyik autónk járt egy adott településen felmérni, és azt is jó lenne tudni, hogy mikor. Ezekre a problémákra ad megoldást a NavCenter.
A céges és magánutak az iButton sofőrazonosító kulcsok segítségével különíthetők el. A sofőr beül az autóba, a megfelelő iButton kulccsal azonosítja magát és már indulhat is. Két kulcsot használ, az egyik a céges, a másik pedig a magán utakat azonosítja. Ennyi az egész, a többit a NavCenter végzi. A havi kilométer kimutatásban elkülönülnek a céges és a magán használat során megtett kilométerek. A papír alapú nyilvántartás megszüntetésével sok munkaidőt takarítunk meg.
Másik problémánk, hogy gyakran évekre visszamenőleg kell kikeresni, hogy melyik autónk, mikor járt egy adott településen. A NavCenter szoftvernek ez sem jelent problémát. A térképre felrajzolunk egy területet (pl. egy négyzettel kijelölünk egy egész települést vagy kijelöljük a várost mint objektumot a helyi menüből) és a szoftver az adatbázisból kikeresi, hogy melyik autónk és mikor járt arra.

TopMap ZRt.

A Vakond Kft. munkagépei havonta sok ezer liter gázolajat fogyasztanak, ami a mai üzemanyagárak mellett önmagában tetemes költség cégünknek. A visszaélélések megakadályozására tökéletesen bevált a NavCenter, hiszen használatával ponosan tudjuk követni, hogy mennyi üzemagyag van egy-egy munkagépünk tankjában.
Fontos információ az is, hogy az adott munkagép hány üzemórát dolgozott egy adott projekten. Ezt egyszerűen lekérdezhetjük a NavCenter szoftverben. A területet kijelölve megkapjuk, hogy mely napokon volt ott a munkagép; a konkrét napok ismeretében pedig láthatjuk az üzemórák számát és a felhasznált üzemanyag mennyiségét.

Vakond Kft.

Szállítmányozó cégként kiemelten fontos, hogy mindig pontos és friss adatokkal rendelkezzünk az épp úton lévő teherautóinkról és ha kell kapcsolatba is léphessünk velük. A NavCenter használata ezt nap mint nap lehetővé teszi, így fontos segítője lett a munkánknak. A...

J&S Speed Kft.

A TopMap ZRt.-nél kiemelten nagy futásteljesítményű céges autóink vannak. Mivel a kollégák digitális térképek helyszíni felmérésével foglalkoznak, így állandóan úton vannak. Nem ritka az éves 100.000 km-es menetteljesítmény sem. Ráadásul az autókat munkaidőn kívül saját használatra is igénybe vehetik...

TopMap ZRt.

A Vakond Kft. munkagépei havonta sok ezer liter gázolajat fogyasztanak, ami a mai üzemanyagárak mellett önmagában tetemes költség cégünknek. A visszaélélések megakadályozására tökéletesen bevált a NavCenter, hiszen használatával ponosan tudjuk követni, hogy mennyi üzemagyag van egy-egy munkagépünk tankjában. Fontos...

Vakond Kft.
Elolvasom

1117 Budapest, Szerémi út 7/B 103
Telefon: +36 20 458 9967 // Mobil: +36 20 458 9968 // E-mail: info@navcenter.hu 

Ügyfélszolgálati nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 // Szombat - Vasárnap: Zárva