Location based services indoor and outdoor
Smart tourist guide solutions
Vehicle tracking
Fleet management

Új NavCenter Fleet alkalmazás

A megújult a járműkövető applikációnk. Az új app a  NavCenter Fleet. Célja, hogy még hatékonyabbá tegye a flottakezelést és a járműkövetést. Az applikáció a legújabb technológiai fejlesztéseket és felhasználói visszajelzéseket egyesíti, hogy egy magas színvonalú és könnyen használható gyors platformot biztosítson flottakezelők és járművezetők számára.

Az applikáció főbb jellemzői között szerepel:

Valós idejű járműkövetés: Az applikáció segítségével flottakezelők könnyedén követhetik flottájuk összes járművét valós időben. Ez lehetővé teszi a pontos időtervezést és a hatékonyabb ütemtervezést.
Kiterjesztett térképek: A térkép funkcióval ellátott applikáció részletes és pontos térképekkel rendelkezik, amelyek segítenek a járművek pontos helyzetének megértésében és a legoptimálisabb útvonalak kijelölésében.
Járműinformációk: Az applikáció lehetővé teszi a járművezetők és flottakezelők számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a járművek fontos információihoz, például az aktuális sebességhez, a megtett úthoz, az üzemanyagfogyasztáshoz és egyebekhez.
Jelentések és elemzések: Az applikáció lehetőséget nyújt a hasznos adatok rögzítésére és elemzésére, amelyek segíthetnek a flotta hatékonyságának növelésében és a költségek csökkentésében.
Riasztások és értesítések: Az applikáció riasztásokat és értesítéseket küldhet például sebességtúllépésről, üzemi hibákról vagy egyéb rendellenességekről, hogy a felhasználók gyorsan reagálhassanak.
Felhasználóbarát felület: Az alkalmazás könnyen használható és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan navigáljanak a rendszerben.

Az új NavCenter Fleet App az optimalizált flottakezelés és járműkövetés kulcsfontosságú eszköze, amely segíti a vállalatokat a hatékonyabb és költséghatékonyabb flottamenedzsmentben, miközben növeli az ügyfélélményt és a munkavégzés hatékonyságát.

iPhone-ra és iPad-re: NavCenter Fleet on the App Store (apple.com)

Android telefonra és tabletre: NavCenter Fleet on the Play Store (play.google.com)

Web felület: https://fleet.navcenter.hu

back

It is extremely important to us, as a freight forwarder company, to have accurate and up-to-date information on our vehicles en route and to be able to contact them whenever necessary. By providing us with this possibility, NavCenter is...

J&S Speed Ltd.

TopMap PLC has high mileage company cars. Activity of our staff members consists in conducting field surveys, therefore, they are constantly on the road. Even performances of 100,000 km per year are not rare. Moreover, staff members are allowed...

TopMap PLC.

Utility machines of Vakond Ltd. consume thousands of liters of diesel fuel, which in itself represents a considerable cost for our company. The support provided by NavCenter is perfect for the prevention of abuses involving fuel consumption, thanks to...

Vakond Ltd.
More

1117 Budapest, Szerémi út 7/B 103
Telefon: +36 20 458 9967 // Mobil: +36 20 458 9968 // E-mail: info@navcenter.hu 

Opening hours: Monday - Friday: 9:00 - 17:00 // Saturday - Sunday: Closed