Helyalapú szolgáltatások kint és bent
Automatikus idegenvezető megoldások
Járműkövetés
Flottamenedzsment

Új NavCenter Fleet alkalmazás

A megújult a járműkövető applikációnk. Az új app a  NavCenter Fleet. Célja, hogy még hatékonyabbá tegye a flottakezelést és a járműkövetést. Az applikáció a legújabb technológiai fejlesztéseket és felhasználói visszajelzéseket egyesíti, hogy egy magas színvonalú és könnyen használható gyors platformot biztosítson flottakezelők és járművezetők számára.

Az applikáció főbb jellemzői között szerepel:

Valós idejű járműkövetés: Az applikáció segítségével flottakezelők könnyedén követhetik flottájuk összes járművét valós időben. Ez lehetővé teszi a pontos időtervezést és a hatékonyabb ütemtervezést.
Kiterjesztett térképek: A térkép funkcióval ellátott applikáció részletes és pontos térképekkel rendelkezik, amelyek segítenek a járművek pontos helyzetének megértésében és a legoptimálisabb útvonalak kijelölésében.
Járműinformációk: Az applikáció lehetővé teszi a járművezetők és flottakezelők számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a járművek fontos információihoz, például az aktuális sebességhez, a megtett úthoz, az üzemanyagfogyasztáshoz és egyebekhez.
Jelentések és elemzések: Az applikáció lehetőséget nyújt a hasznos adatok rögzítésére és elemzésére, amelyek segíthetnek a flotta hatékonyságának növelésében és a költségek csökkentésében.
Riasztások és értesítések: Az applikáció riasztásokat és értesítéseket küldhet például sebességtúllépésről, üzemi hibákról vagy egyéb rendellenességekről, hogy a felhasználók gyorsan reagálhassanak.
Felhasználóbarát felület: Az alkalmazás könnyen használható és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan navigáljanak a rendszerben.

Az új NavCenter Fleet App az optimalizált flottakezelés és járműkövetés kulcsfontosságú eszköze, amely segíti a vállalatokat a hatékonyabb és költséghatékonyabb flottamenedzsmentben, miközben növeli az ügyfélélményt és a munkavégzés hatékonyságát.

iPhone-ra és iPad-re: NavCenter Fleet on the App Store (apple.com)

Android telefonra és tabletre: NavCenter Fleet on the Play Store (play.google.com)

Web felület: https://fleet.navcenter.hu

vissza

Szállítmányozó cégként kiemelten fontos, hogy mindig pontos és friss adatokkal rendelkezzünk az épp úton lévő teherautóinkról és ha kell kapcsolatba is léphessünk velük. A NavCenter használata ezt nap mint nap lehetővé teszi, így fontos segítője lett a munkánknak. A...

J&S Speed Kft.

A TopMap ZRt.-nél kiemelten nagy futásteljesítményű céges autóink vannak. Mivel a kollégák digitális térképek helyszíni felmérésével foglalkoznak, így állandóan úton vannak. Nem ritka az éves 100.000 km-es menetteljesítmény sem. Ráadásul az autókat munkaidőn kívül saját használatra is igénybe vehetik...

TopMap ZRt.

A Vakond Kft. munkagépei havonta sok ezer liter gázolajat fogyasztanak, ami a mai üzemanyagárak mellett önmagában tetemes költség cégünknek. A visszaélélések megakadályozására tökéletesen bevált a NavCenter, hiszen használatával ponosan tudjuk követni, hogy mennyi üzemagyag van egy-egy munkagépünk tankjában. Fontos...

Vakond Kft.
Elolvasom

1117 Budapest, Szerémi út 7/B 103
Telefon: +36 20 458 9967 // Mobil: +36 20 458 9968 // E-mail: info@navcenter.hu 

Ügyfélszolgálati nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 // Szombat - Vasárnap: Zárva